BUDINCA DE CAPSUNI CU SEMINTE DE CHIA

Desi nu ma dau in vant dupa mancarea raw pentru ca dragostea mea pentru aluaturi este infinita ,sunt curioasa din fire si imi place sa incerc tot ceea ce eu gasesc interesant.
Cu semintele de chia sunt deja familiarizata ,in sensul ca le adaug in diverse salate,bauturi,in iaurtul amestecat cu cereale pe care il mananc la micul dejun s.a.m.d.
Budinca de capsuni cu seminte de chia mi-a placut mult si, servita dupa jumatate de ora dar si a doua zi ,cand a avut alta consistenta,fiind mult mai inchegata.
Sursa mea de inspiratie a fost Andie,careia ii multumesc pentru ideea minunata.

Ingrediente

  • 500 g capsuni proaspete
  • 4 linguri seminte de chia
  • 3-4 linguri de miere

Mod de preparare budinca de capsuni cu seminte de chia

Am spalat si curatat capsunile,apoi le-am pus intr-un blender impreuna cu mierea.Am mixat pana ce am obtinut o compozitie omogena,fina.
Am adaugat  semintele de chia ,am amestecat bine si am lasat amestecul o jumatate de ora sa se „lege”.
Am pus budinca in 4 cupe si am servit imediat.
Cum am mai spus,cea servita imediat are o consistenta mai lichida iar cea lasata la frigider peste noapte se incheaga mai bine.Mi-au placut amandoua si voi mai incerca si cu alte fructe.Pofta buna!

Comentează folosind contul de Facebook

2 comentarii la “BUDINCA DE CAPSUNI CU SEMINTE DE CHIA”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *