COCKTAIL MIMOSA

pizza-2B003

 Cocktailul Mimosa sau Buck’s fizz , se preparar extrm de simplu din suc proaspat stors de portocala si prosecco sau sampanie .Mie imi place in proportii egale de suc si prosecco dar pentru domni,de exemplu se poate pune un sfert de suc de portocale si trei sferturi prosecco sau sampanie ,reci .

Ingrediente :
(pentru 6 portii de 100 ml )

  • 300 ml suc proaspat stors de portocale ( 6-7 portocale medii )
  • 300 ml prosecco sau sampanie ,reci
Pregatim 6 pahare flute si punem in ele cate 50 de ml prosecco rece .Completam cu inca 50 de ml de suc proaspat stors de portocale ,amestecam si cocktailurile sunt gata de baut .
De obicei se servesc inaintea unui pranz sau cina festive . Cin-cin !

Comentează folosind contul de Facebook

2 comentarii la “COCKTAIL MIMOSA”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

X

Rețete asemănătoare