COCKTAIL MIMOSA

 Cocktailul Mimosa sau Buck’s fizz , se prepara extrm de simplu,din suc proaspat stors de portocala si prosecco sau sampanie .Mie imi place in proportii egale de suc si prosecco dar pentru domni,de exemplu se poate pune un sfert de suc de portocale si trei sferturi prosecco sau sampanie ,reci .

Este un cocktail perfect pentru o seara relaxanta cu prietenii,un moment de rasfat sau in deschiderea unei mese festive.

Ingrediente

  • pentru 4 portii de 150 ml
  • 300 ml suc proaspat stors de portocale ( 6-7 portocale medii )
  • 300 ml prosecco sau sampanie ,reci


Mod de preparare cocktail Mimosa

Pregatim 4 pahare flute si punem in ele cate 75 de ml prosecco rece .Completam cu inca 75 de ml de suc proaspat stors de portocale ,amestecam si cocktailurile sunt gata de baut .Noroc!
Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Comentează folosind contul de Facebook

2 comentarii la “COCKTAIL MIMOSA”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Politica de confidențialitate

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?