CREMA DE CIOCOLATA SI CAFEA

 

Crema de ciocolata si cafea este perfecta pentru cei ce iubesc deopotriva ciocolata si cafeaua. Este o reteta extrem de simpla, se prepara usor si necesita decat trei ingrediente. Aveti nevoie decat de smantana pentru frisca, ciocolata de menaj si cafea solubila ( ness). Veti obtine o crema delicioasa si aromata, perfecta pentru umplerea prajiturilor, torturilor sau a deserturilor ce nescesita o crema cu consistenta ferma.

Ingrediente

  • 200 ml smantana pentru frisca (peste 30% grasime)
  • 150 g ciocolata de menaj (52% cacao)
  • o lingura de cafea solubila (ness)

Mod de preparare crema de ciocolata si cafea

Incalziti smantana pentru frisca pana se infierbanta, nu trebuie sa fiarba. Rupeti ciocolata bucatele sau tocati-o, puneti-o peste smantana calda si adaugati si ness-ul.

Lasati-o 2-3 minute, apoi amestecati pana cand se omogenizeaza binne.

Puneti vasul la frigider 2-3 ore si apoi mixati foarte bine si crema este gata. Pofta buna!

Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

2 comentarii la “CREMA DE CIOCOLATA SI CAFEA”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *