CREMA DE CIOCOLATA SI CAFEA

 

Crema de ciocolata si cafea este perfecta pentru cei ce iubesc deopotriva ciocolata si cafeaua. Este o reteta extrem de simpla, se prepara usor si necesita decat trei ingrediente. Aveti nevoie decat de smantana pentru frisca, ciocolata de menaj si cafea solubila ( ness). Veti obtine o crema delicioasa si aromata, perfecta pentru umplerea prajiturilor, torturilor sau a deserturilor ce nescesita o crema cu consistenta ferma.

Ingrediente

  • 200 ml smantana pentru frisca (peste 30% grasime)
  • 150 g ciocolata de menaj (52% cacao)
  • o lingura de cafea solubila (ness)

Mod de preparare crema de ciocolata si cafea

Incalziti smantana pentru frisca pana se infierbanta, nu trebuie sa fiarba. Rupeti ciocolata bucatele sau tocati-o, puneti-o peste smantana calda si adaugati si ness-ul.

Lasati-o 2-3 minute, apoi amestecati pana cand se omogenizeaza binne.

Puneti vasul la frigider 2-3 ore si apoi mixati foarte bine si crema este gata. Pofta buna!

Print Friendly

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *