CREMA DE MASCARPONE SI CAFEA

 

 

Crema de mascarpone cu cafea,o reteta extrem de simpla si rapida dar foarte fina si delicioasa.O puteti folosi la umplerea prajiturilor sau a torturilor,va asigur ca este o crema foarte rapid de preparat ,aromata si foarte fina.

Cantitatile sunt suficiente pentru umperea unui tort de 22 cm diametru cu 3 blaturi.

 

 

Ingrediente

  • 250 g mascarpone
  • 250 ml smantana pentru frisca
  • 80 g zahar pudra
  • 2 linguri cafea solubila (ness )
  • 2 linguri apa

Mod de preparare crema de mascarpone si cafea

Intr-un bol punem mascarponele,smantana pentru frisca (nebatuta ),zaharul pudra si cafeaua solubila dizolvata in cele doua linguri de apa.

crema de mascarpone si cafea

Mixati pana cand se formeaza o crema consistenta si omogena .Din cantitatile date ies aproximativ 600 g crema.Asta-i tot! Simplu,nu-i asa ?

crema de mascarpone si cafea

Comentează folosind contul de Facebook

33 comentarii la “CREMA DE MASCARPONE SI CAFEA”

    1. faceti un sirop 200g zahar 200g apa il fierbeti pina la 120 grade si il aadugati fierbinte peste 5 galbenusuri batute se adauga in fir subtire pe marginea castronului continuind sa bateti cu mixerul pina se raceste asaouale nu vor mai fi crude

  1. Fenomenală crema asta. Super rapid de făcut si cu gust mirific. A devenit crema mea preferată, mulțumesc fffff mult. Spor în toate.

  2. Crema este grozava! Tocmai am facut-o si eu. E foarte buna chiar daca am folosit inka pentru ca nu am voie cofeina.
    Multumesc pentru reteta!

  3. Eu am facut cu mascarpone unt cu grasime cea mai mica ce scrie pe ambalaj zahar pudra la gust cum ii place fiecaruia si cu cacao si iese f buna

  4. Tot am incercat diverse creme cu ness,dar asta este DE-LI-CIOA-SA.Am facut ieri un tort cu crema asta si s-a „topit” urgent de pe masa !!!!!

  5. Super crema!! Multumim! Am si eu una rapida si buna: O cutie de frisca lichida Hulala si o jumatate de cutie de nutela, plus esenta de care vrei. Pur si simplu 🙂 Excelenta pentru tort de biscuiti, de exemplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *