CREMA DE MASCARPONE

 

Crema de mascarpone ,o crema delicata si gustoasa ,extrem de usor si rapid de preparat .Poate fi aromata dupa propriul gust si folosita cu succes la umplerea torturilor sau orice desert ce necesita o crema.

Eu am folosit crema la prajitura din piscoturi ,care s-a bucurat de un real succes si a fost incercata de multi prieteni ai blogului.

 

Ingrediente

  • 500 g mascarpone
  • 200 ml smantana pentru frisca
  • 4 linguri de zahar pudra
  • 1 lingura extract de vanilie ( sau alta aroma,la alegere )

Mod de preparare crema de mascarpone

Dupa cum am spus ,crema de mascarpone se prepara in doi timpi si trei miscari 🙂 . Puneti intr-un bol mascarponele ,smantana pentru frisca ,zaharul pudra si vanilia .

Mixati doar pana cand obtineti o crema consistenta si crema e gata .Nu mixati mai mult decat e necesar sa nu se taie crema .

crema de mascarpone.jpg 2

Poate fi combinata cu bucatele de fructe proaspete ,uscate sau din compot,ciocolata ,nutella,cafea ,etc .

Cantitatea este suficienta pentru a umple si acoperi un tort de 22-24 cm .Pofta buna!

 

Eu am folosit-o la prajitura din piscoturi si crema de mascarpone (click pentru reteta) .

prajitura din piscoturi cu crema de mascarpone

Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *