FICATEI DE PUI CU USTUROI

ficatei de pui cu usturoi

40 min

simplu

3 portii

Din seria retete simple si rapide ,astazi va propun ficatei de pui cu usturoi la tigaie.Sunt deliciosi langa un piure de cartofi,orez fiert sau chiar paste,salata mixta sau muraturi.

Ingrediente

  • 600 g-700 g ficatei de pui
  • 5-6 catei de usturoi
  • 6-7 linguri de ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel

Mod de preparare ficatei de pui cu usturoi

Spalam si curatam bine ficateii ,apoi ii lasam in apa rece,schimband-o de doua trei ori.Apoi ii scurgem bine si ii punem la prajit in uleiul de masline (aveti grija sa nu fie foarte incins pentru ca sare si riscati sa va frigeti :)).Amestecati din cand in cand,avand grija sa nu striviti ficateii.Dupa vreo 15-20 de minute,cand au inceput sa se rumeneasca,adaugati usturoiul dat prin presa,sare si piper dupa gust.
Mai lasati inca 10 minute si sunt gata .Puteti sa adaugati acum patrunjelul tocat sau il puneti in momentuul servirii.
Pofta buna !

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *