Mâncăruri cu carne

Ficatei de pui cu usturoi

Din seria retete simple si rapide, astazi va propun reteta ficatei de pui cu usturoi la tigaie. Sunt deliciosi langa un piure de cartofi,orez fiert sau chiar paste,salata mixta sau muraturi.

 

Ingrediente:

 

  • 600 g-700 g ficatei de pui
  • 5-6 catei de usturoi
  • 6-7 linguri de ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel

 

Mod de preparare pentru reteta ficatei de pui cu usturoi:

 

Spalam si curatam bine ficateii ,apoi ii lasam in apa rece,schimband-o de doua trei ori.Apoi ii scurgem bine si ii punem la prajit in uleiul de masline (aveti grija sa nu fie foarte incins pentru ca sare si riscati sa va frigeti :)).
Amestecati din cand in cand,avand grija sa nu striviti ficateii. Dupa vreo 15-20 de minute,cand au inceput sa se rumeneasca,adaugati usturoiul dat prin presa,sare si piper dupa gust.
Mai lasati inca 10 minute si sunt gata .Puteti sa adaugati acum patrunjelul tocat sau il puneti in momentul servirii.
Spor la treaba si pofta buna!
Ficatei de pui cu usturoi

Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.

*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului! 

De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.