FRIPTURA DE MIEL

70 min

simplu

6-8 portii

Aceasta este cea mai simpla si buna reteta de friptura de miel ,preferata sotului meu . Carnea de miel gatita asa , are un gust grozav ,este frageda si  delicioasa.

Ingrediente :

  • 1,5 – 1,7 kg pulpa de miel
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 lingurita de boia  de ardei dulce
  • 1/2 lingurita de piper
  • 1/2 lingurita de cimbru
  • 100 ml ulei
  • sare

Mod de preparare friptura de miel

Carne spalata o asezam in tava,presaram sare,condimentele,usturoiul zdrobit,turnam uleiul si punem apa pana la nivelul carnii.

snitele de porc 029

Punem la cuptorul preincalzit aproximativ o ora,la foc moderat pana cand lichidul scade mai mult de jumatate iar carnea se rumeneste.

Servim friptura de miel cu legume fierte,la tigaie,cartofi la cuptor sau  garnitura voastra preferata.Pofta buna !

013

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

4 comentarii la “FRIPTURA DE MIEL”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *