INGHETATA DE CAPSUNI

Inghetata de capsuni,o reteta simpla si delicioasa,preparata cu frisca, piure de capsuni si zahar.Daca aveti o masina de inghetata,lucrurile se vor simplifica mult si in scurt timp veti obtine o inghetata delicioasa,facuta in casa,fara aditivi sau coloranti,perfecta si pentru cei mici.

Ingrediente

  • 500 g capsuni
  • 130 g zahar pudra
  • 250 ml smantana pentru frisca

Mod de preparare inghetata de capsuni
Simplu si rapid de facut,doar ca din ora in ora trebuie sa vizitam congelatorul si sa spargem cristalele de gheata care se formeaza.Eu am repetat operatiunea cam de trei ori asa ca inghetata a iesit destul de cremoasa.
Capsunile le pasam impreuna cu zaharul pudra in blender.Smantana o mixam(eu nu am mixat-o prea mult) , apoi incorporam piureul de capsuni.

Punem la congelator intr-un vas de plastic,iar din ora in ora spargem cristalele de gheata cu mixerul vertical.Servim decorata cu capsuni.Pofta buna!

Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

14 comentarii la “INGHETATA DE CAPSUNI”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *