INGHETATA PE BAT CU IAURT SI FRUCTE

 

Inghetata pe bat cu iaurt si fructe nu ne lipseste toata vara din frigider. Se prepara atat de simplu si usor, incat o poate face si un copil. In plus este sanatoasa, perfecta pentru cei mici  si necesita decat trei ingrediente.

Puteti folosi doar un singur tip de fructe sau mai multe, asa cum am facut eu, miere sau alt indulcitor dupa gust sau deloc, in cazul in care aveti un iaurt deja indulcit.

 

Ingrediente

  • 200 g mix de fructe (cirese, capsune si pepene galben)
  • 200 g iaurt gras naural
  • 1-2 linguri de miere

Mod de preparare inghetata pe bat cu iaurt si fructe

Splati si curatati fructele, taiati-le bucati si puneti-le intr-un blender alaturi de iaurt si miere. Mixati pana cand ati obtinut o compozitie cremoasa.

Umpleti formele inghetata.

Daca nu aveti forme, nicio problema, umpleti paharute de plastic si puneti cate un betisor de inghetata, apoi asezati deasupra o bucata de folie de alumniu.

Puneti formele sau paharutele in congelator pentru cateva ore sau pana ingheata complet si apoi le puteti manca. Pentru a le putea scoate usor din forme, scufundati-le un minut in apa calduta. Pofta buna!

Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *