MUSCHI DE PORC CU CIUPERCI,ROSII SI USTUROI

 

 

Muschi de porc cu ciuperci,rosii si usturoi ,o reteta simpla , gustoasa si usor de preparat .Este perfecta pentru un pranz in familie , o cina rapida sau pentru cand sunteti in criza de timp .

 

 

Ingrediente

  • 500-600 g muschi de porc
  • 400 g rosii cubulete
  • 250 g ciuperci din conserva
  • 2 linguri bulion de rosii
  • 5-6 catei de usturoi
  • 5-6 linguri de ulei de masline
  • sare si piper proaspat rasnite
  • cimbru uscat sau verde

Mod de preparare muschi de porc cu ciuperci si usturoi

Taiem muschiuletul in felii nu prea subtiri si-l rumenim frumos pe ambele parti,la foc mediu,mare intr-o tigaie cu cele 5-6 linguri de ulei .

Apoi il scoatem pe o farfurie.

In uleiul ramas calim rapid usturoiul trecut prin presa ,adaugam rosiile cubulete din conserva cu tot cu sucul lor,bulionul de rosii ,sare si piper dupa gust .

Fierbem 5-7 minute,adaugam ciupercile si cimbrul uscat .

muschi de porc cu ciuperci in sos de rosii

Apoi ,punem si bucatile de carne inapoi in tigaie .

muschi de porc cu ciuperci ,rosii si usturoi

Mai fierbem doar cateva minute ,cat sa se inbine aromele pentru ca,muschiuletul fiind o carne foarte frageda ,devine gumos daca e gatit excesiv .

Carnea va trebui sa ramana frageda si suculenta .

Alaturi de o potie de cartofi natur a mers de minune .Pofta buna !

muschi de porc cu ciuperci,rosii si usturoi

muschi de porc cu ciuperci,rosii si usturoi

Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *