MUSCHI DE PORC CU CIUPERCI,ROSII SI USTUROI

 

 

Muschi de porc cu ciuperci,rosii si usturoi ,o reteta simpla , gustoasa si usor de preparat .Este perfecta pentru un pranz in familie , o cina rapida sau pentru cand sunteti in criza de timp .

 

 

Ingrediente

  • 500-600 g muschi de porc
  • 400 g rosii cubulete
  • 250 g ciuperci din conserva
  • 2 linguri bulion de rosii
  • 5-6 catei de usturoi
  • 5-6 linguri de ulei de masline
  • sare si piper proaspat rasnite
  • cimbru uscat sau verde

Mod de preparare muschi de porc cu ciuperci si usturoi

Taiem muschiuletul in felii nu prea subtiri si-l rumenim frumos pe ambele parti,la foc mediu,mare intr-o tigaie cu cele 5-6 linguri de ulei .

Apoi il scoatem pe o farfurie.

In uleiul ramas calim rapid usturoiul trecut prin presa ,adaugam rosiile cubulete din conserva cu tot cu sucul lor,bulionul de rosii ,sare si piper dupa gust .

Fierbem 5-7 minute,adaugam ciupercile si cimbrul uscat .

muschi de porc cu ciuperci in sos de rosii

Apoi ,punem si bucatile de carne inapoi in tigaie .

muschi de porc cu ciuperci ,rosii si usturoi

Mai fierbem doar cateva minute ,cat sa se inbine aromele pentru ca,muschiuletul fiind o carne foarte frageda ,devine gumos daca e gatit excesiv .

Carnea va trebui sa ramana frageda si suculenta .

Alaturi de o potie de cartofi natur a mers de minune .Pofta buna !

muschi de porc cu ciuperci,rosii si usturoi

muschi de porc cu ciuperci,rosii si usturoi

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *