Aperitive

Oua umplute cu ton. Reteta simpla si rapida

Oua umplute cu ton, o reteta simpla si rapida, un aperitiv gustos si usor de preparat. Eu nu am preferinte in ceea ce priveste umplutura, fie ca sunt cu pate, maioneza, ciuperci,branzeturi sau legume,sunt pe placul meu si nu rezist tentatiei.
Si varianta asta, cu ton,este la fel de delicioasa si v-o recomand cu drag .

 

Ingrediente:

 

  • 4 oua
  • 80 g ton din conserva
  • 1 lingura de mustar
  • 2 linguri de maioneza
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura de ceapa tocata fin
  • sare si piper dupa gust
  • 8 capere
  •  seminte negre de susan pentru decor

 

Mod de preparare pentru reteta oua umplute cu ton

Fierbem ouale tari. Punem apa la fiert iar cand a dat in clocot micsoram focul si punem cu grija ouale in apa. Fierbem timp de 8 minute din momentul in care a dat iar in fiert, apoi le scufundam imediat in apa rece ( 2-3 minute) pentru a le putea decoji usor.
Dupa ce le-am decojit, le taiem in jumatate pe lungime si le scoatem galbenusurile intr-un bol si le maruntim cu o furculita. Adaugam si restul ingredientelor in afara de capere si semintele de susan.
Amestecam pana omogenizam bine compozitia si umplem jumatatile de oua.
Oua umplute cu ton
Decoram cu capere si seminte de susan. Servim reci. Spor la treaba si pofta buna!
Reteta o puteti vedea si pe icook.
Oua umplute cu ton

Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.

*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului! 

De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.