OUA UMPLUTE CU TON

35 min

simplu

4 portii

Oua umplute cu ton, o reteta simpla si rapida, un aperitiv gustos si usor de preparat. Eu nu am preferinte in ceea ce priveste umplutura, fie ca sunt cu pate, maioneza, ciuperci,branzeturi sau legume,sunt pe placul meu si nu rezist tentatiei.
Si varianta asta, cu ton,este la fel de delicioasa si v-o recomand cu drag .

 

Ingrediente

  • 4 oua
  • 80 g ton din conserva
  • 1 lingura de mustar
  • 2 linguri de maioneza
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura de ceapa tocata fin
  • sare si piper dupa gust
  • 8 capere
  •  seminte negre de susan pentru decor

Mod de preparare oua umplute cu ton

Fierbem ouale tari. Punem apa la fiert iar cand a dat in clocot micsoram focul si punem cu grija ouale in apa. Fierbem timp de 8 minute din momentul in care a dat iar in fiert, apoi le scufundam imediat in apa rece ( 2-3 minute) pentru a le putea decoji usor.
Dupa ce le-am decojit, le taiem in jumatate pe lungime si le scoatem galbenusurile intr-un bol si le maruntim cu o furculita. Adaugam si restul ingredientelor in afara de capere si semintele de susan.
Amestecam pana omogenizam bine compozitia si umplem jumatatile de oua.
Decoram cu capere si seminte de susan. Servim reci, pofta buna!
Reteta o puteti vedea si pe icook.
Print Friendly

u8x7co8

Comentează folosind contul de Facebook

Un comentariu la “OUA UMPLUTE CU TON”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *