PRAJITURA CU CAISE SI CACAO
Prajitura cu caise si cacao a fost desertul nostru de week-end.Este o prajitura simpla si delicioasa,cu fructe de sezon,foarte simplu de preparat.
Ingrediente
- 450 g caise (fara samburi)
- 100 g unt
- 200 g zahar
- 250 g faina
- 50 g cacao
- 180 ml lapte
- 2 oua
- 0 fiola esenta de rom
- 1 lingurita praf de copt
- un praf de sare
Mod de preparare prajitura cu caise
Intr-un bol mixam untul moale cu zaharul si un praf de sare.Adaugam esenta,ouale pe rand,mixand bine dupa fiecare.Cernem faina impreuna cu cacaoa si praful de copt si le incorporam ,alternand cu laptele.
Ungem cu unt si tapetam cu faina sau cacao o tava de 22×30 cm si transferam compozitia,niveland-o bine.Deasupra asezam caisele taiate felii nu prea subtiri.
Coacem prajitura 25-30 de minute la 180°C.Nu o coaceti excesiv pentru ca va fi prea uscata.Pofta buna !
Comentează folosind contul de Facebook