PRAJITURA CU CAISE SI CACAO

 

 

 

Prajitura cu caise si cacao a fost desertul nostru de week-end.Este o prajitura simpla si delicioasa,cu fructe de sezon,foarte simplu de preparat.

 

 

 

Ingrediente

  • 450 g caise (fara samburi)
  • 100 g unt
  • 200 g zahar
  • 250 g faina
  • 50 g cacao
  • 180 ml lapte
  • 2 oua
  • 0 fiola esenta de rom
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare

Mod de preparare  prajitura cu caise

Intr-un bol mixam untul moale cu zaharul si un praf de sare.Adaugam esenta,ouale pe rand,mixand bine dupa fiecare.Cernem faina impreuna cu cacaoa si praful de copt si le incorporam ,alternand cu laptele.

prajitura cu caise si cacao

Ungem cu unt si tapetam cu faina sau cacao o tava de 22×30 cm si transferam compozitia,niveland-o bine.Deasupra asezam caisele taiate felii nu prea subtiri.

prajitura cu caise si cacao.jpg1

Coacem prajitura 25-30 de minute la 180°C.Nu o coaceti excesiv pentru ca va fi prea uscata.Pofta buna !

prajitura cu caise si cacao

prajitura cu caise si cacao

Print Friendly

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *