PULPE DE PUI CU SOS DE SOIA

 

Pui cu sos de soia la tigaie, o reteta simpla si gustoasa ,extrem de simplu de preparat.Carnea de pui este atat de buna pregatita in acest mod datorita marinarii si se potriveste perfect alaturi de o salata mixta,legume la tigaie sau garnitura voastra preferata.

 

 

Ingrediente

  • 700 g pulpe de pui
  • 2-3 linguri sos de soia
  • 1 lingura de miere
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 2-3 linguri de zeama de lamaie
  • 2 catei de usturoi

Mod de preparare pulpe de pui cu sos de soia

Dezosam si taiem pulpele fasiute subtiri.Eu scot si pielita pentru ca nu ne place dar o puteti pastra daca este pe gustul vostru.Transferam vcarnea intr-un bol,adaugam sosul de soia (am folosit un sos se soia dark,de aceea sunt asa inchise la culoare ),uleiul,mierea,zeama de lamaie si usturoul dat prin presa sau razatoarea fina.

Amestecam sa se distribuie uniform condimentele ,acoperim bolul si-l lasam minim 2 ore la rece.Eu il las o noapte la frigider,carnea se fragezeste si are un gust grozav.

Daca doriti ,puteti adauga si putin ghimbir proaspat sau praf ori diverse ierburi aromate .

pui cu sos de soia

Inainte de a praji carnea,scoateti-o de la rece,astfel incat sa ajunga la temperatura camerei.

Incalziti o tigaie antiaderenta si prajiti fasiutele de carne 10-12 minute la foc mediu pana cand sunt gatite.

DSC_0369

Serviti carnea alaturi de garnitura preferata.Va asigur ca este absolut delicioasa si merita s-oncercati.Pofta buna !

pulpe de pui cu sos de soia

 

Print Friendly

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *