SPARANGHEL LA TIGAIE

15 min

simplu

1 portii

 

 

Sparanghel la tigaie,pregatit foarte simplu si rapid,delicios si hranitor.Este gata in cateva minute si,servit alaturi de orez fiert,oua posate  sau cateva felii rumene de bacon,este un deliciu.

Noi l-am mancat cu sos tzatziki, a fost o cina usoara si foarte gustoasa.

 

 

Ingrediente

  • 250 g sparanghel verde
  • 1 lingura de ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare sparanghel la tigaie

Spalati , uscati sparanghelul cu servetele absorbante de bucatarie si rupeti capetele care sunt mai tari.Incalziti uleiul intr-o tigaie mare si puneti sparanghelul intr-un singur rand.

Gatiti 4-5 minute pana se inmoaie si se rumeneste usor.Nu trebuie gatit excesiv,e ideal sa ramana crocant.La final sarati si piperati dupa gust.

sparanghel la tigaie

Serviti-l ,dupa cum am spus si mai sus cu orez fiert,oua,bacon rumenit in tigaie,sos tzatziki sau o garnitura pe placul vostru.Pofta buna !

sparanghel la tigaie

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *