SUFLEU DE CONOPIDA

In urma cu vreo doua saptamani,in urma unei vizite pe la verisoarele mele,m-am intors acasa cu reteta asta.Am facut-o in week-end si ne-a placut foarte mult,este simpla si servita alaturi de o salata verde sau de legume este cu  adevarat delicioasa.
Multumim fetelor ! :*

Ingrediente :

  • 400 g conopida curatata (aprox. 1/2 conopida)
  • 3 oua
  • 200 g feta (sau telemea de vaca)
  • 250 g iaurt simplu
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • un praf de sare
  • piper
  • patrunjel pentru decor
Am pus la fiert conopida in apa cu sare pentru 5 minute(maxim) ,apoi am lasat-o sa se scurga.
Intr-un castron se amesteca ouale,iaurtul,feta sfaramata cu o furculita,sarea (atentie,pentru ca e si conopida un pic sarata ,la fel si branza) si piper proaspat macinat.
Amestecam bine totul sa se omogenizeze complet si adaugam conopida.
Ungem cu uleiul de masline o tava pentru cuptor( 23×23) si turnam compozitia in ea.
Coacem 20-25 de minute la 180 ° C si ervim caldut,alaturi de salata.Pofta buna!

Comentează folosind contul de Facebook

11 comentarii la “SUFLEU DE CONOPIDA”

    1. Vica o sa-i placa cu siguranta,in combinatia asta conopida are un gust foarte bun.Fiica-mea nu iubeste nici ea conopida dar asa o acepta fara probleme!Te pup si ma bucur ca-ti place ideea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *