TARTA CU SPANAC SI RICOTTA

60 min

simplu

10-12 portii

Asta e genul de tarta de care nu m-as satura niciodata.Contine ingrediente care imi plac foarte mult,e cremoasa si rapid de preparat.Intr-un cuvant e delicioasa,asa ca v-o recomand din tot sufletul!
Ingrediente:

  • un aluat foietaj rotund (230 g)
  • 500 g ricotta
  • 250 g spanac
  • 2 oua
  • 20 g parmezan ras
  • 200 ml smantana
  • sare,piper,nucsoara

Aluatul il intindem intr-o tava termorezistenta pastrand si hartia de copt.Ricotta o amestecam cu ouale,spanacul deja oparit,scurs si tocat(eu am cantarit 400 g congelat),parmezanul ras,sare,piper si nucsoara dupa gust.Amestecam pentru omogenizare si incorporam smantana.Turnam compozitia in tava peste aluat si coacem 35-40 de minute,suprafata trebuie sa se rumeneasca foarte putin.

O lasam sa se racoreasca putin,portionam si servim.O bunatate,pofta buna!

Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

14 comentarii la “TARTA CU SPANAC SI RICOTTA”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *