TARTA CU SPANAC SI RICOTTA

60 min

simplu

10-12 portii

Asta e genul de tarta de care nu m-as satura niciodata.Contine ingrediente care imi plac foarte mult,e cremoasa si rapid de preparat.Intr-un cuvant e delicioasa,asa ca v-o recomand din tot sufletul!
Ingrediente:

  • un aluat foietaj rotund (230 g)
  • 500 g ricotta
  • 250 g spanac
  • 2 oua
  • 20 g parmezan ras
  • 200 ml smantana
  • sare,piper,nucsoara

Aluatul il intindem intr-o tava termorezistenta pastrand si hartia de copt.Ricotta o amestecam cu ouale,spanacul deja oparit,scurs si tocat(eu am cantarit 400 g congelat),parmezanul ras,sare,piper si nucsoara dupa gust.Amestecam pentru omogenizare si incorporam smantana.Turnam compozitia in tava peste aluat si coacem 35-40 de minute,suprafata trebuie sa se rumeneasca foarte putin.

O lasam sa se racoreasca putin,portionam si servim.O bunatate,pofta buna!

Comentează folosind contul de Facebook

14 comentarii la “TARTA CU SPANAC SI RICOTTA”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *