Site icon Rețete Fel de Fel

Angeliche. Fursecuri fragede si aromate

Angeliche, fursecuri fragede cu unt, alune prajite si macinate, aromate cu coaja de lamaie si vanilie. O reteta italiana delicioasa si foarte simplu de preparat.Am cumparat din intamplare aceste angeliche intr-una din plimbarile mele de seara. Mi-au placut foarte mult si am cautat imediat reteta, sperand s-o gasesc pe cea originala.

Am aflat atunci ca se fac doar in acea cofetarie, Bernardi , din orasul unde locuiesc, Montebelluna. Evident reteta este brevetata dar, din fericire am gasit aici o reteta asemanatoare. Trebuie neaparat s-o impart si cu voi pentru ca dulciurile astea sunt intr-adevar angelice 😀 .

Ingrediente :

Mod de preparare pentru reteta Angeliche

Intr-un vas punem toate ingredientele mentionate mai sus si amestecam bine pana se omogenizeaza.Aluatul obtinut il tinem la frigider pentru 30 de minte.
Impartim aluatul in mai multe bile si din ele formam snurulete pe care le taiem in bucati de 3-4 cm .Le asezam intr-o tava acoperita cu hartie de copt si le coacem 15 minute la 180 ° C.
Cat sunt calde le tavalim cu grija prin zaharul pudra vanilat.Sunt foarte bune si se topesc in gura ,dar lasate pana a doua zi , isi intensifica gustul si devin  absolut minunate. 😀
Pofta buna!

Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.

*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului! 

De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.

Exit mobile version