Cu doar doua pachete de foietaj si cateva ingrediente simple, putem obtine aperitive din foietaj apetisante, gustoase si foarte simplu de preparat. Nu iti va lua mult timp.
Ingrediente pentru aperitive din foietaj:
- 2 pachete foietaj (275 g/unul )
- 200 g branza
- 50g smantana
- 2 oua
- 2 carnaciori
- 50g masline
- patrunjel tocat
- 2 lnguri suc de rosii
- cateva cubulete de mozarella
- oregano
- seminte de susan si mac
-
Mod de preparare:
- Din primul pachet de foietaj am facut cosuletele, asa ca am decupat cu un pahar rotunduri pe care le-am pus in 2 forme de muffin(de fapt mini muffin). Pentru a le umple am amestecat branza cu smantana, un ou batut,patrunjel tocat si un praf de sare. Din aceasta copozitie am pus cam o lingurita si jumatate in ficare cosulet iar pe deasupra am pus carnaciori taiati subtire si in a doua rondele de masline (puteti alege ingrediente diverse in functie de gusturile fiecaruia).
- Cel de-al doilea pachet l-am impartit in jumtate din care o parte am taiat-o fasii pe care le-am uns cu ou si presarat cu semine de mac si susan. Cealalta am taiat-o ptratele, le-am uns cu suc de rosii, am presarat origano si in mijloc am pus cate un cubulet de mozarella. Coacem in cuptorul incalzit inainte cam 15-20 min la 180’C.
- Spor la treabă si pofta buna!
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.