Pentru un pranz delicios, sau chiar o cina, o reteta de aripioare de pui cu ghimbir si usturoi pe care o veti indragi instant.
Ne plac aripioarele nu numai pentru gustul lor ci si pentru faptul ca se poti pregati in multe feluri, se poti condimenta dupa bunul plac si asocia cu diverse garnituri.
Gasiti si alta varianta de aripioare de pui la cuptor pe blog ,aceea fiind diferita ca si gust datorita condimentelor folosite.In reteta de fata am folosit mai putine ,tocmai pentru a le pune in valoare aroma.
Ingrediente:
- 1,5 kg aripiare de pui
- 1 lingurita de ghimbir pudra (sau 1/2 lingurita de ghimbir proaspat ras)
- 3-4 catei de usturoi 1 lingurita de boia dulce
- 1 lingurita rasa de piper
- zeama de la o lamaie mica
- 6-7 linguri de uleui de masline
- 1 lingurita cu varf de sare
Mod de preparare pentru reteta de aripioare de pui cu ghimbir si usturoi
* Dacă vă plac rețetele de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook a blogului. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.