Aceste minunate bilute de branza cu ardei, tavalite prin condimente si seminte, vor arata tare bine pe un platou cu aperitive, la mesele festive.
Cu siguranta acest aperitiv banal, dar atat de aspectuos si gustos este pe gustul multora dintre voi si este nelipsit de pe mesele festive.
Si noua ne plac aceste bilute cu gusturi diverse, care de care mai buna si mai aromata. Iar de sarbatori , se numara printre aperitivele preferate.
Ingrediente:
- 300 g branza feta (sau telemea de vaca,oaie)
- 200 g crema de branza tip Philadelphia
- 1 ardei gras micut (aprox. 135 g )
- seminte de in,susan alb si negru,marar tocat,busuioc uscat (sau alte ierburi care va plac ),ceapa deshidratata,boia de ardei dulce…
Mod de preparare pentru reteta bilute de branza cu ardei:
Amestecam pana obtinem o compozitie omogena. Din aceasta formam bilute pe care le acoperim apoi cu seminte, ierburi aromate sau verdeturi proaspete.
Pastram bilutele la rece pana in momentul sevirii.
Spor la treaba si pofta buna!
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.