Zilele trecute mi-era dor de ceva sarat de rontait si am preparat niste biscuiti cu parmezan si seminte, grozav de buni ,cu un gust pregnant de parmezan.
Se pot manca si ca atare dar sunt perfecti serviti la aperitiv,alaturi de branzeturi,mezeluri sau cu o delicioasa crema de avocado si iaurt .
Și in plus, acesti biscuiti cu parmezan si seminte se pot pastra mult timp in cutii metalice cu capac si ne putem delecta cu ei oricand.
Ingrediente:
- 250 g faina
- 125 g unt
- 75 g parmezan ras (pecorino sau alta branza maturata )
- 1 ou
- 1 lingura seminte de mac
- 1 lingura seminte de susan
- 1 lingurita de sare
Mod de preparare pentru reteta biscuiti cu parmezan si seminte:
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.