De Valentine’s Day, sau de Dragobete, un delicios desert în culorile iubirii: budinca de tapioca cu topping de portocale roșii.
Pentru asa zile frumoase, un desert dragut si bun, in ton cu aceste sarbatori. Si tocmai de aceea i-am dat forma de inimioara.
Nu-i ceva special ,e doar o budinca de tapioca ,scaldata intr-un delicios sos de portocale rosii.
Citește și: Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Ingrediente
Budinca:
- 120 g perle de tapioca (din cele micute )
- 500 ml apa
- 170 g zahar
- un praf de sare
- 250 ml lapte de cocos
- 200 ml sus proaspat stors de portocale rosii
- 2 linguri de zagar
- 1 lingurita de amidon de porumb
Mod de preparare pentru reteta budinca de tapioca cu topping de portocale roșii
Cum pregatim topping de portocale rosii
Puteti sa-i adaugati si o aroma daca doriti,coaja de portocala sau vanilie.
Iar impreuna cu alti colegi,bloggeri culinari,am hotarat sa va bucuram papilele si pupilele cu retete delicioase ,dedicate special acestei zile.
Rasfoiti lista de mai jos si savurati fiecare bunatate in parte. 😀
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.