O reteta de burgeri vegetarieni mai gasiti si aici,cu mazare si ciuperci. Acesti burgeri de naut cu linte sunt la fel de buni,hranitori si aromati.
Din cand in cand ne este pofta de cate un hamburger,burger,shaorma si alte „mancaruri ” de genul asta.Nu ne refuzam niciodata acest rasfat pentru ca pregatim totul acasa. Si ca sa multumesc si mancatoarea de ierburi fac variante vegetariene pe cat posibil. O reteta de burgeri vegetarieni mai gasiti si aici,cu mazare si ciuperci.
Acestia,cu linte si naut sunt la fel de buni,hranitori si aromati.
Si m-am gandit ca s-ar incadra perfect in provocarea „Dulce Romanie „,gazduita de Corina-Pofta vine gatind.
Ingrediente:
- 1 cutie de linte de 400 g (raman 240 g dupa ce scurgem lichidul de conservare)
- 1 cutie de naut de 400 g (la fel,raman 240 g )
- 2 linguri de ulei de masline (plus pentru uns)
- 1 ceapa
- 2-3 catei de usturoi
- 1/2 lingurita de cumin (nu chimen)
- un varf de lingurita de piper
- 1 lingura de tahini (pasta de susan )
- 2 linguri de patrunjel proaspat
- 1 ou mare
- 100 g pesmet
- sare si piper
- chifle de hamburger
- salata verde,rosii,ceapa…
Mod de preparare pentru reteta de burgeri de naut cu linte:
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.