Site icon Rețete Fel de Fel

Cosulete aperitiv cu somon afumat

 

Aceste cosulete aperitiv cu somon afumat nu lipsesc de pe platourile cu aperitive festive care se pregatesc pentru diferite sarbatori.

Se prepara foarte rapid si sunt delicioase, somonul afumat le da un gust minunat si vi le recomand cu drag.

 

Ingrediente:

 

 

Mod de preparare pentru reteta de cosulete aperitiv cu somon afumat:

 

Desfaceti aluatul foietaj si impartiti-l in 12 bucati pe care le asezati intr-o tava de muffins.

Intr-un bol amestecati crema de branza,smantana ,somonul tocat si mararul.Apoi maslinele tocate , oul si omogenizati bine compozitia.

Distribuiti compozitia cat de cat egal in cele 12 cosulete .

*Daca doriti,decorati-le cu seminte sau verdeturi pentru un aspect mai frumos.

Coaceti aperitivele 30-35 de minute la 180 °C ,cuptor preincalzit.

Serviti aperitivele reci.

Spor la treaba si pofta buna!

Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.

*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului! 

De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.

 

Exit mobile version