Poate fi servit chiar la mic dejun acest desert cu fulgi de ovaz si iaurt , este gustos, satios si destul de hranitor.
In zilele calduroase cand nici nu ma gandesc sa ma apropii de cuptor,gasesc intodeauna solutii pentru a avea un desert lejer si gustos.
Una dintre ele este reteta de fata pe care o pregatesc uneori de seara pentru micul dejun. O prepar de obicei cu fructe de sezon,este rapid,sanatos si fara coacere.
Ingrediente:
- 500 g iaurt natural cremos(tip grecesc)
- 2-3 linguri de miere
- 50 g fulgi de ovaz
- 2 linguri seminte de in
- vanilie
- 3 piersici
Mod de preparare pentru desert cu fulgi de ovaz si iaurt:
Intr-un bol puneti toate ingredientele in afara de piersici pe care le decojiti si tocati cubulete.Amestecati bine sa se omogenizeze si gustati(eventual mai adaugati miere sau sirop de artar daca va place mai dulce).
Impartiti compozitia in cupe sau borcanase cu capac (daca vreti sa le luati la pachet),alternand-o cu bucati de fructe.Pastrati la rece pana in momentul servirii.Pofta buna!
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.