Site icon Rețete Fel de Fel

Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș

Două porții de dovlecei umpluți cu legume și cușcuș pe un tocător de lemn

Salata de cușcuș cu legume se așază peste dovleceii trași la grill / Shutterstock

Rețeta de dovlecei umpluți cu legume și cușcuș, conține o combinație de ingrediente gustoase și sănătoase, perfecte pentru o zi de post și nu numai.

Se prepară foarte ușor și rapid, din ingrediente simple și foarte accesibile. Dacă iubiți gustul dovleceilor trași la tigaie, sau pe grill, combinația din rețeta de față cu siguranță vă va cuceri.

Nu este o rețetă clasică de dovlecei umpluți și preparați la cuptor. Este mai simplă și mult mai sănătoasă. Este de fapt un fel de salată, dar prezentată într-un mod spectaculos. Cușcușul este adăugat pentru consistență, nu mai ai nevoie de pâine sau de altceva la masă.

O altă rețetă delicioasă de pe blog, pe bază de cușcuș, este rețeta de salată verde cu legume şi cușcuș. O preparăm în special vara, cu legume de grădină.

Iar dacă doriți și puțină cărniță, vă recomand rețeta de cușcuș cu legume mexicane și bacon. O mâncare rapidă și hrănitoare cu o armonie perfectă de gusturi și culori.

Cum se prepară rețeta de dovlecei umpluți cu legume și cușcuș

Pentru rețeta de azi preparăm mai întâi o salată clasică de roșii cu castraveți și ridichi. Cușcușul îl hidratăm în supă de legume și îl amestecăm cu salata. Iar dovleceii îi preparăm ușor pe un grill încins. Simplu, rapid și delicios.

Dacă vă atrag astfel de rețete simple și cât mai puțin procesate, găsiți pe blog o întreagă colecție. Le descoperiți în secțiunea ”Garnituri/Legume”.

Iar dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.

*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele.

De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.

Urmăriți mai jos lista de ingrediente și modul de preparare pentru rețeta de dovlecei umpluți cu legume și cușcuș.

Exit mobile version