Din nou o reteta englezeasca,eton mess .un desert fin si delicios , preparat din frisca,bezele si fructe. Eu ii mai spun si pavlova la pahar dat fiind ca ingredientele sunt aceleasi doar ca timpul de preparare e mult mai scurt ,in cazul in care folositi bezele cumparate.
Ingrediente:
(5 cupe de 150 g )
- 300 ml smantana pentru frisca
- 1 lingura de zahar pudra
- 100 g bezele
- 300 g capsune
Mod de preparare pentru reteta Eton mess:
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.