Site icon Rețete Fel de Fel

Fondue de brânzeturi cu ciuperci sotate

Fondue de brânzeturi cu ciuperci sotate în bol de servire, alături de baghete crocante și smochine

Servit cu crutoane aromate, sau cu baghete crocante și aromatizate cu ierburi uscate, este un adevărat deliciu / Rețeta lui Vlăduț

Servit cu crutoane aromate, sau cu baghete crocante și aromatizate cu ierburi uscate, este un adevărat deliciu, acest fondue de brânzeturi cu ciuperci sotate. Este perfect pentru a fi preparat atunci când se strânge toată familia la o șuetă. Este perfectă și pentru atunci când se anunță prietenii în vizită.

Rețeta face parte din bucătăria lui Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani. După cum am mai spus, rețetele lui Vlăduț reprezintă o inepuizabilă sursă de inspirație pentru noi. Foarte multe rețete au fost testate în bucătăria noastră și maxim apreciate.

Tot din aceeași colecție de rețete vă mai recomand și rețeta de pui pe sticlă la cuptor, cu orez și legume. O rețetă foarte îndrăgită pe vremea când nu aveam cuptoare performante.

Și tot din bucătăria lui Vlăduț vă mai recomand de pe blog și rețeta de pachețele de iarnă cu sos fructat. Cel mai mult la rețetele lui Vlăduț apreciem combinațiile inedite de ingrediente.

Ce conține rețeta de fondue de brânzeturi cu ciuperci sotate

Important pentru un fondue reușit este să optăm pentru brânzeturile care se topesc perfect. Nu toate brânzeturile de pe piață pot fi folosite la prepararea unui fondue perfect. Unul dintre tipurile de brânză perfecte pentru topire este brânza gruyere. Iar o brânză care oferă și gust, dar și culoare este brânza cedar.

Pe lângă brânzeturi mai folosim și smântână lichidă și condimentele preferate.

Pentru ciupercile sotate poate alege fiecare ce tip de ciuperci folosește. Ideale ar fi ciupercile de pădure, care rămân mai ferme, mai crocante după preparare.

Găsiți pe blog mai multe rețete cu ciuperci de unde vă puteți inspira.

Și dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.

*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului! 

Ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.

Urmăriți mai jos lista de ingrediente și modul de preparare pentru rețeta de fondue de brânzeturi cu ciuperci sotate.

Exit mobile version