O friptura aromata de porc la cuptor, suculenta si gustoasa. Nu necesita mult timp de preparare, doar gatitul la cuptor ia ceva timp dar gustul si savoarea finala merita asteptarea. Se poate servi alaturi de orice garnitura va place, merg foarte bine piureurile sau sote-urile de legume. Eu am ales de data asta varza de Bruxelles, fiarta putin in prealabil si sotata in putin ulei de masline amestecat cu o lingura de unt.
Ingrediente:
- 1 kg pulpa de porc
- 350 ml apa
- 5-6 linguri de ulei
- 1/2 lingurita de ghimbir macinat
- 1 lingurita de maghiran uscat
- 1 lingurita de cimbru uscat
- 1 lingurita de boia de ardei dulce
- sare si piper proaspat macinate
Mod de preparare pentru reteta friptura aromata de porc la cuptor:
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.