Aceasta este cea mai simpla si buna reteta de friptura de miel, preferata sotului meu. Carnea de miel gatita asa, are un gust grozav, este frageda si delicioasa.
Ingrediente:
- 1,5 – 1,7 kg pulpa de miel
- 4-5 catei de usturoi
- 1 lingurita de boia de ardei dulce
- 1/2 lingurita de piper
- 1/2 lingurita de cimbru
- 100 ml ulei
- sare
Mod de preparare pentru reteta de friptura de miel:
Carne spalata o asezam in tava, presaram sare, condimentele, usturoiul zdrobit, turnam uleiul si punem apa pana la nivelul carnii.
Punem la cuptorul preincalzit aproximativ o ora, la foc moderat pana cand lichidul scade mai mult de jumatate iar carnea se rumeneste.
Servim friptura de miel cu legume fierte, la tigaie, cartofi la cuptor sau garnitura voastra preferata.
Spor la treaba si pofta buna !
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă așteptăm zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.