Nici anul asta n-am trecut cu vederea piersicile si am facut cateva borcanele de gem de piersici delicios si frumos colorat.
La iarna, gemul de piersici e minunat pe niste clatite sau pe o felie de paine prajita si un ceai cald.
Reteta de gem de piersici este foarte simpla si am incercat sa folosesc cat de putin zahar a fost posibil.
Alte gemuri,marmelade si dulceturi gasiti in categoria conserve.
Ingrediente :
- 2 kg piersici
- 600 g zahar
- zeama de la o lamaie
Mod de preparare pentru reteta de gem de piersici:
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.