Am facut acesti melcisori pizza dintr-un aluat de foietaj, niste bile de mozzarella, suc concentrat de rosii si niste busuioc. Noua ne-au placut asa dar ,daca aveti la indemana niste feliute de salam ,prosciutto sau sunculita presata ,puneti-le ,vor da un plus de gust si vor fi mai satiosi .
Inainte de a face cumparaturile incerc sa consum cam tot ce se poate din frigider care se apropie de data scadentei . Nu-mi place sa arunc mancarea ,cumpar atat cat stiu ca se consuma si incerc sa gatesc mai des si variat .
Ingrediente
- 1 aluat foietaj ( 275 g )
- 200 g mozzarella (sau cascaval )
- 50 ml suc concentrat de rosii
- busuioc proaspat
- oregano
Mod de preparare pentru rețeta de melcisori pizza
Aluatul foietaj il ungem cu sucul de rosii ,presaram mozzarella data pe razatoare ,punem din loc in loc frunze de busuioc si-l rulam strans .
Taiem ruloul in bucati de 1 cm si le asezam pe o tava acoperita cu hartie de copt .Deasupra presaram oregano uscat .
Coacem melcisorii 15-20 de minute la 200 °C .Sunt deliciosi calzi. Spor la treaba si pofta buna !
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.