Copiii vor adora aceste mini pizze cu blat de vinete.
Sunt simplu de preparat, delicioase, fara prea multe calorii, perfecte pentru un pranz sau o cina usoara.
Tot din categoria retetelor usoare cu vinete, mai gasiti pe blog su reteta din bucataria italieneasca – Caponata.
Iar una dintre retetele noastre preferate, in plin sezon al vinetelor si nu numai, este reteta de vinete evantai cu mozzarella si rosii.
Reteta de fata o puteti prepara cand vin prietenii in vizita, cu copiii, sau la orice moment din zi.
Ingrediente
- 2 vinete mari (800 g)
- 150 g mozzarella
- 70 g chorizo
- 200 g suc concentrat de rosii (passata )
- 50-60 ml ulei de masline
- oregano uscat
- busuioc proaspat
Mod de preparare pentru reteta mini pizze cu blat de vinete
Reintroducem tavile in cuptor pentru inca 5 minute,atat cat se topeste mozzarella si sunt gata de servit.Pofta buna !
- In locul vinetelor se pot folosi si dovlecei iar topping-ul il alegeti dupa imaginatie sau in functie de ingredientele pe care le aveti la indemana.
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.