Site icon Rețete Fel de Fel

Mozzarella pane

 

Mozzarella pane ,un mod gustos si simplu de a prepara o gustare sau un aperitiv delicios . La fel de bine se poate inlocui mozzarella cu cascaval , modalitatea de preparare este aceeasi , importanta este crusta pe care o facem ,astfel incat sa nu curga in vasul in care le vom praji.

Ingrediente:

 

 

Mod de preparare pentru reteta mozzarella pane:

In primul rand punem  la scurs mozzarella pe servetele absorbante .

Apoi batem cu o furculita ouale impreuna cu sare si piper dupa gustul fiecaruia .

Intr-o farfurie punem faina iar in alta pesmet .Trecem mozzarella prin faina ,apoi prin ou batut .

 

Apoi prin pesmet.

 

Si ,pentru o crusta sigura ,mai trecem inca o data prin ou si apoi prin pesmet ,astfel am facut o crusta dubla care va rezista bine uleiului incins 🙂 .

 

Prajim mozzarella pana cand crusta devine aurie ,apoi le scoatem peservetele absorbante .Servim cmozzarella pane calda ,alaturi de o salata.

Spor la treaba si pofta buna !

 

Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.

*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului! 

De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.

Exit mobile version