Ador fulgii de cereale. Ii mananc simpli,inmuiati intr-un iaurt sau cu lapte,ii pun prin biscuiti,batoane,ciocolata de casa sau chiar fac cu ei chiftelute delicioase.
Dar cel mai mult imi plac fulgii in paine, asadar astazi va arat una din painile mele favorite, paine cu fulgi de cereale.
O fac din faina alba si integrala de grau,faina de hrisca si mix de fulgi de cereale.Sper sa va placa si voua ideea si s-o incercati.
Ingrediente:
- 400 g faina alba de grau
- 300 g faina integrala de grau
- 200 g faina de hrisca
- 100 g mix de fulgi de cereale(grau,secara,orz,ovaz)
- 14 g drojdie uscata (sau 50 g drojdie proaspata)
- 1 lingura rasa de sare
- 650 ml apa calduta
Mod de preparare pentru reteta de paine cu fulgi de cereale:
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.