Este si foarte gustoasa si hranitoare, dar si foarte aspectuoasa aceasta paine de kamut cu seminte!
Cine ma cunoaste stie probabil ca paine nu cumpar aproape niciodata pentru ca imi place mult cea facuta in casa. Si, de aceea probez toate tipurile de faina pe care le gasesc, pentru ca imi place s-o diversific si sa-i dau mereu alta forma.
Cea de astazi este din faina de kamut (cititi mai multe aici ),putina faina integrala de grau si ceva seminte. Delicioasa !
Ingrediente (pentru 6 chifle):
- 500 g faina de kamut
- 100 g faina integrala de grau
- o lingurita malt de orz (sau o lingurita de zahar brun )
- un plic de drijdie uscata de 7 g (sau un cub proaspata – 25 g )
- 35 g seminte de in ( hidratate o ora in apa rece )
- 2 linguri seminte de dovleac
- 2 linguri seminte de floarea soarelui
- 2 linguri seminte de susan
- o lingurita rasa de sare
- 420 ml apa
Mod de preparare pentru reteta de paine cu kamut si seminte:
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.