Reteta paste cu ton, o reteta simpla si gustoasa, gata in maxim 20 de minute. Pentru un pranz rapid sau o cina lejera pastele cu ton sunt perfecte, sunt satioase si se prepara usor. Daca va place tonul, cu siguranta si aceste delicioase paste cu ton vor fi pe gustul vostru.
Ingrediente pentru reteta paste cu ton:
- 250 g paste scurte
- 1 ceapa mica (sau o salota)
- 2-3 linguri de ulei
- 120 g ton din conserva (scurs de ulei sau sucul propriu)
- 150-200 ml pasta de rosii
- oregano uscat
- sare si piper proaspat macinate
Mod de preparare:
Intr-o oala punem la fiert apa pentru paste si,cand a inceput sa clocoteasca punem sare si pastele. Le fierbem al dente.
Tocam ceapa marunt si o calim, intr-o tigaie incapatoare, in cele 3 linguri de ulei de masline. Cand a devenit translucida adaugam tonul scurs, pasta de rosii, oregano, saram si piperam dupa gust. Mai fierbem cateva minute si sosul este gata.
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.