Astazi va propunem reteta de penne cu dovlecei, o reteta simpla si gustoasa, ca sigur o sa va placa si pe care o sa o repetati cu prima ocazie.
Ingrediente pentru doua portii mari de penne cu dovlecei:
Mod de preparare:
Daca pasta de rosii este prea lichida fierbem pana mai scade, daca nu condimentam cu sare, piper si origano dupa gust.
Intre timp au fiert si pastele al dente, le scurgem si le punem in tigaie peste compozitia preparata inainte. Amestecam pentru omogenizare si servim cu parmezan ras.
Spor la treaba si pofta buna!
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.