Astazi insa am folosit semintele de rodie intr-o salata cu arome orientale,pe care v-o recomand cu mare drag, salata de cous cous cu feta si rodie.
Chiar daca frigul s-a instalat si toamna tarzie se etaleaza in toata splendoarea ei,salatele sunt nelipsite din meniul nostru.
In periada asta gasesc rodie din plin si imi place s-o folosesc in diverse retete,mai ales de dulciuri,ciambella cu rodie fiind una dintre ele.
Astazi insa am folosit semintele intr-o salata cu arome orientale,pe care v-o recomand cu mare drag.
Ingrediente:
- 200 g cous cous
- 250 ml apa
- 1/2 lingurita de sare
- 200 g feta
- 25 g fistic
- 100 g seminte de rodie
- 1 lingura de menta tocata
- sucul de la o portocala (sau de la jumatate de grapefruit rosu )
- 2 linguri otet de vin alb
- 2 linguri ulei de masline
- sare si piper
Mod de preparare pentru reteta Salata de cous cous cu feta si rodie:
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.