Salata de fasole rosie cu andive si ton, o salata usoara ,rapid si simplu de preparat. Puteti inlocui fasolea rosie cu fasole alba,combinatia este foarte gustoasa,ideala pentru un pranz rapid sau o cina usoara.
Ingrediente:
- 1 conserva de fasole rosie (sau 250 g fasole alba fiarta )
- 1 andiva mica
- 100 g ton din conserva ( scurs de ulei sau sucul de conservare )
- 2 linguri de masline
- 1 ceapa micuta
- sare dupa gust
- 2 linguri ulei de masline
- 2-3 linguri de zeama de lamaie
Mod de preparare pentru reteta de salata de fasole rosie cu andive si ton:
Scurgem fasolea,o clatim sub jet de apa rece si ,dupa ce s-a scurs,o punem intr-un bol.Adaugam andiva taiata feliute,tonul scurs,ceapa tocata fin,maslinele si sare dupa gust.
Adaugam uleiul si zeama de lamaie,amestecam delicat si mancam salata imediat.
Spor la treaba si pofta buna!
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.