Inca o salata pe care noi o mancam cu mare placere este salata de naut cu spanac si mozzarella. Este hranitoare,destul de satioasa,perfecta pentru un pranz rapid sau o cina usoara.
Ingrediente:
- 250 g naut fiert (sau o conserva de 400 g )
- 125 g mozzarella
- 50-60 g spanac tanar (baby)
- 100 g rosii
- 2-3 linguri de ulei de masline
- zeama de la 1/2 lamaie
- sare dupa gust
Mod de preparare pentru reteta de salata de naut cu spanac si mozzarella:
Intr-un bol punem nautul fiert si scurs bine de apa (sau continutul conservei clatit sub jet de apa rece),spanacul spalat si uscat,mozzarella si rosia taiata cubulete.
Amestecam uleiul de masline cu zeama de lamaie,sarea si turnam dressing-ul peste salata.Amestecam delicat si mancam salata imediat.
Este gustoasa,rapid de preparat si v-o recomand cu mare drag.
Spor la treaba si pofta buna !
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.