Salata verde cu rosii si morcovi, cea mai simpla si rapida salata perfecta alaturi de o friptura suculenta sau ca atare. De multe ori eu ii adaug si niste piept de pui la gratar si am cina asigurata .
De multe ori ,in locul sarii pun sos de soia sarat si in loc de zeama de lamaie prefer otetul balsamic.E delicioasa oricum , o puteti imbogati dupa gustul vostru.
Ingrediente:
- o salata verde medie
- 2 morcovi
- 2-3 rosii ( sau 250 g rosii cherry )
- sare
- 2-3 linguri de ulei de masline
- zeama de lamaie dupa gust
Mod de preparare pentru reteta de salata verde cu rosii si morcovi:
Spalati bine salata verde si uscati-o cu ajutorul centrifugii sau a unor servetele absorbante.Rupeti-o cu mana si puneti-o intr-un bol.
Adaugati morcovii dati pe razatoarea mare si rosiile taiate felii.
Amestecati uleiul cu zeama de lamaie si turnati-le in bol. Sarati si amestecati delicat sa se omogenizeze ingredientele. Mancati salata imediat dupa preparare.
Spor la treaba si pofta buna!
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.