Site icon Rețete Fel de Fel

Sandwich hawaiian cu șuncă și mozzarella, la cuptor

Sandwich hawaiian cu șuncă și mozzarella secționat pe un tocător rotund de lemn, alături de un recipient cu sos de roșii și un ghiveci cu busuioc

Sandwich-ul hawaiian este delicios atât cald cât și rece / Profimedia

Pentru gustările din pauza de masă de la școală sau de la birou, avem o rețetă delicioasă de sandwich hawaiian cu șuncă și mozzarella, gratinat la cuptor.

Vă veți bucura de gustul exotic al acestui sandwich, ce cu siguranță vă va purta cu gândul la vacanța de vară.

Chiar dacă rețeta pare mai complexă, se prepară destul de ușor. Însă necesită mai mult timp pentru că sandwich-ul se prepară în două etape.

Atât gustul acestuia cât și forma interesantă îi vor cuceri pe cei care se vor răsfăța cu el.

Mai găsiți pe blog și o rețetă de sandvișuri la cuptor gratinate cu cașcaval și ouă. Sunt ideale a fi preparate atunci când facem curățenie în frigider. Se pot adăuga ingredientele preferate: șuncă presată, șnițele, carne rămasă de la diverse fripturi, etc.

Și tot din aceeași categorie, mai găsiți pe blog și rețeta de sandvișuri la tigaie din aluat dospit. Sunt atât de gustoase încât creează dependență. Pot fi servite atât calde cât și reci, cu ketchup și legume proaspete. Sunt ideale și pentru pachetele de a doua zi.

Ce ingrediente conține rețeta de sandwich hawaiian cu șuncă și mozzarella

Pentru deliciosul sandwich din rețeta de azi, preparăm mai întâi baza acestuia din chifle unite între ele la cuptor. După coacere, acestea se secționează pe jumătate și se umplu cu mozzarella, șuncă presată și felii de ananas. Ananasul este nelipsit din rețetele exotice. Va oferi un gust fresh și delicios sandwich-ului.

Încercați-l și voi pentru a vă convinge de gustul lui delicios.

Și dacă mai doriți și alte rețete de sandvișuri, mai simple sau mai complexe, le puteți descoperi pe blog în secțiunea ”Aperitive”.

Iar dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.

De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele.

De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.

Urmăriți mai jos lista de ingrediente și modul de preparare pentru rețeta de sandwich hawaiian cu șuncă și mozzarella, gratinat la cuptor.

Exit mobile version