Nici nu-mi mai amintesc cand am facut ultima oara snitele de porc fragede si delicioase.
Uitasem cat sunt de fragede si bune ,mai ales langa o salata mare.Le-am facut din cotlet de porc pentru ca nu aveam alta carne la indemana dar voi poate preferati curcanul sau puiul ,sunt grozav de bune in orice varianta le-ati face.
Ingrediente:
- 5 felii subtiri de cotlet de porc (in jur de 400 g )
- 2 oua foarte mari (sau 3 medii )
- 4 linguri de faina
- sare si piper
- boia de ardei dulce
Mod de preparare pentru reteta de snitele de porc:
In primul rand batem puternic carnea spalata si uscata bine cu ciocanelul de snitele pe ambele parti. Presaram sare si piper pe ambele parti .
Intr-un vas intins cu peretii mai inalti batem spuma ouale cu sare,piper si boia . Apoi incorporam faina si omogenizam bine compozitia.
Boiaua e optionala ,mie imi place pentru ca ii da un gust bun crustei si o culoare frumoasa.
Dam fiecare bucata de cotlet prin aceasta compozitie si prajim in baie de ulei. Scoatem snitelele pe servetele absorbante. Le servim calde alaturi de o salata mare sau garnitura preferata.
Spor la treaba si pofta buna!
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.