Tuturor ne plac șnițelele de pui dar această combinație de șnițele de pui cu legume gratinate la cuptor este chiar grozavă.
Rețeta este perfectă pentru orice masă din zi. Se prepară destul de simplu și ușor, iar ingredientele sunt accesibile și la îndemână.
V-am prezentat cu ceva timp în urmă o rețetă de șnițele preparate în trei variante. Orice variantă ați alege pentru rețeta de față preparatul va fi delicios. Pieptul de pui este cel mai potrivit tip de carne pentru a-l prepara pane. Se prepară rapid și iese foarte fraged.
Și tot din categoria rețetelor cu piept de pui, vă mai recomand de pe blog rețeta de piept de pui kievskaia. Este perfectă alături de o garnitură de cartofi, sau orez.
Rețetă de șnițele de pui cu legume gratinate la cuptor
Pentru rețeta de față pregătim separat șnițelele, la cuptor, iar feliile de vinete le tragem ușor la grill. Roșiile le feliem în rondele, iar cașcavalul îl răzuim. Când șnițelele sunt rumenite, așezăm peste ele vinetele, roșiile și cașcavalul și le lăsăm să se gratineze frumos.
Pe cât de simplu de preparat, pe atât sunt de gustoase, chiar merită să le încercați!
Găsiți pe blog mai multe rețete cu carne de pui delicioase și interesante. Accesați secțiunea ”Mâncăruri cu carne” Sau secțiunea ”Aperitive” și le descoperiți.
Și dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.
Urmăriți mai jos lista de ingrediente și modul de preparare pentru rețetă de șnițele de pui cu legume gratinate la cuptor.