Dupa gusturile mele aceasta este cea mai buna supa de facut in sezonul rece. Supa crema de dovleac este grozav de buna, hranitoare, se prepara cu ingrediente care se gasesc foarte usor si nu trebuie sa lipseasca din meniul nostru in perioadele reci.
Ingrediente:
( pentru 4 portii generoase :))
- 400 g (dovleac curatat de coaja )
- 250 g cartofi
- 1 ceapa mare
- 1 catel de usturoi
- 3-4 linguri de ulei de masline
- 450 ml supa de legume
- sare
- smantana si patrunjel
- nucsoara
- parmezan si busuioc
- bacon crocant
- crutoane de paine
Mod de preparare pentru reteta Supa crema de dovleac:
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.