Pregătim deseori ficat de pui în diferite sosuri, iar de data aceasta am pregătit pentru un prânz consistent: Tagliatelle cu ficat în sos picant.
Foarte bine se combină și pastele cu ficatul de pui! Pastele sunt cele la care apelăm cel mai mult atunci când ne dorim o mâncare rapidă, dar consistentă. Ne plac toate tipurile de paste, de la spaghete, tăiței, tagliatelle și alte cele.
Avantajul rețetelor cu paste făinoase este acela că sunt foarte versatile. Se pot combina în cele mai diferite moduri. Se pot adăuga în aperitive, în salate, se pot pregăti chiar și la desert.
Găsiți pe blog o colecție de Rețete cu paste, de unde vă puteți inspira.
Le găsiți și la categoria ”Dulciuri” – Vedeți Rețeta de macaroane cu brânză și merișoare.
Rețetă de Tagliatelle cu ficat în sos picant
Pentru rețeta de față am pregătit mai întâi ficatul de pui la tigaie cu ceapă și usturoi.
La sos, pe lângă ketchup picant, am adăugat și puțină zacuscă ce rămăsese prin frigider.
Noi folosim adesea zacusca rămasă la sosuri, sau la diverse mâncăruri. Completează gustul, dar și consistența preparatelor.
De data aceasta am folosit 2 linguri dintr-o zacuscă de vinete cu dovlecei.
La așa combinație de ingrediente a ieșit o mâncare tare gustoasă și sățioasă.
Vă recomand cu încredere rețeta!
* Iar dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.