Pentru una dintre gustările zilei, o rețetă de tartă aperitiv cu ceapă și bacon este mai mult decât ideală. Nu necesită multe ingrediente, se prepară ușor și este foarte gustoasă.
Plăcintele și tartele sărate sunt gustoase atât calde cât și reci. Sunt perfecte chiar și pentru pachetele de la serviciu. În plus, rețetele sunt atât de versatile pentru că putem adăuga în umplutură diverse combinații de ingrediente.
Rețeta de tartă sărată face parte din categoria Rețete fel de fel de la prieteni. Ne-a fost trimisă de prietena noastră Maria Bichis, un fan fidel al blogului, care împărtășește cu noi multe rețete încercate de ea. Mulțumim, Maria, încă odată pentru că ne urmărești și împărtășești cu noi din experiența ta culinară!
Rețetă de tartă aperitiv cu ceapă și bacon
Tarta aceasta are o umplutură bogată în ceapă. Cred că este ideală a fi preparată atunci când facem curățenie în cutia cu ceapă și dorim să mai consumăm din ea pentru a nu se strica. Dar merită preparată în orice sezon pentru că ingredientele folosite nu sunt specifice unei anumite perioade de timp. Le găsim pe piață, sau în magazinele alimentare tot timpul anului.
Aluatul de la tarta de față nu este un aluat fraged, specific tartelor. Este un aluat dospit, dar se poate pregăti și clasicul aluat fraged.
Găsiți pe blog mai multe rețete de tarte sărate, una mai delicioasă decât alta.
* Iar dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă așteptăm zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.