Site icon Rețete Fel de Fel

Tartă cu fructe de pădure și crumble

Tartă cu fructe de pădure și crumble feliată pe o farfurie, alături de o cană cu fructe

Fructele de pădure se vor adăuga peste aluatul de tară direct congelate / Profimedia

Simplă, aspectuoasă și foarte gustoasă, merită preparată pentru deliciul de zi cu zi această tartă cu fructe de pădure și crumble. Chiar dacă sezonul fructelor de pădure a trecut, ne sunt la îndemână fructele congelate pentru a pregăti deserturi delicioase cu ele. Și dacă nu ne-am învrednicit să le conservăm noi în propriul congelator, le găsim în majoritatea magazinelor alimentare. Mixul din fructe de pădure are in mare avantaj, acela că se pot combină mai multe gusturi și arome. Dar nici explozia de culori nu este de ignorat. Tare frumos arată prăjiturile decorate cu fructe de pădure.

Un astfel de exemplu îl puteți vedea pe blog la rețeta de cheesecake cu fructe de pădure. Fructele de pădure dau gust și aspect păcut atât în cremă, cât și ca decor.

Foarte aromat și gustos iese și gemul din fructe de pădure. Este un deliciu servit dimineața, la micul dejun, dar merge adăugat și în cremele pentru prăjituri.

Cum preparăm tarta cu fructe de pădure și crumble

Pentru tarta din rețeta de față vom pregăti un aluat dospit. Se poate folosi și aluatul clasic de tartă, însă cel dospit va avea un aspect mai rustic. Marginile se vor modela mai grosier. Astfel, se vor ridica peste toppingul de fructe în timpul tratamentului termic și vom obține un aspect de coșuleț.

Dacă și voi adorați tartele cu fructe, găsiți pe blog o colecție interesantă de rețete, de unde vă puteți inspira.

Și dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.

*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului! 

Ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.

Urmăriți mai jos lista de ingrediente și modul de preparare pentru rețeta de tartă cu fructe de pădure și crumble.

Exit mobile version