Reteta tarta cu sparanghel am descoperit-o mai demult aici,mi-a placut pentru ca n-are unt si e si mai rapida pentru ca nu trebuie sa stea la rece deloc.Mai mult de atat ,baza nu este tare dar nici foarte friabila,este asa cum trebuie,frageda.
Nu stiu cum e vremea pe la voi dar aici ploua.De la inceputul lunii a inceput potopul si pare sa nu se mai sfarseasca,e frig,mai bate si vantul ,parca vine toamna.Mai avem si zile insorite,dar cam putine,cred ca din 20 de zile,maxim 6-7 au fost „uscate”,in rest ploaie si iar ploaie.Asa ca si in pozele mele e prezenta ,mi s-a parut original s-o las sa ma invadeze!
Ingrediente:
Aluat:
(pentru o tava de 30 cm diametru)
- 375 g faina
- 150 ml apa calda
- 150 ml ulei de floarea soarelui
- 1 lingurita de sare
- 1 si 1/2 lingurita de praf de copt
- 3 oua
- 200 g crema de branza
- 100 g cascaval ras
- 60 g parmezan ras
- sare si piper proaspat macinate
- un buchetel de chives ( cozi de arpagic )
- 300 g sparanghel (13-14 fire )
Mod de preparare pentru reteta tarta cu sparanghel
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.